Ervaren Financieel Experts voor jouw bedrijf

Efficiënte en effectieve oplossingen voor jouw financiële uitdagingen

wie zijn wij

Wij zijn een team van ervaren financiële professionals die zich toeleggen op het leveren van hoogwaardige financiële diensten aan bedrijven en particulieren. Onze expertise omvat onder andere volledige administraties, belastingaangiften, salarisadministraties, jaarrekeningen, belastingtoeslagen, startersbegeleiding, fiscaal advies, belastingcorrespondentie, controle administraties en het Van A tot Z-pakket.

We werken in diverse branches, waaronder Olie & Gas, ICT, Bouw, Gezondheidszorg, Gemeenten, Financiële dienstverlening, Agrarisch (Land & Tuinbouw), Reis & Weer, Sieraden en Pensioenen. Met onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen we je helpen om je financiële processen te optimaliseren en je bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Onze persoonlijke benadering en op maat gemaakte oplossingen zorgen ervoor dat we de beste resultaten voor onze klanten behalen.

onze visie

Bij Ellerbeck Financieel Beheer geloven we dat een geordend financieel huishouden de basis vormt voor succesvol ondernemerschap. Onze visie is om ondernemers te ontzorgen door middel van een goede financiële administratie, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun core business.

We hechten veel waarde aan het optimaliseren van het informatiestroomproces door middel van automatisering en het bieden van onze brede expertise en flexibiliteit aan onze klanten. Ons team staat altijd voor je klaar om risico’s te beperken en kansen optimaal te benutten.

Door onze aanpak zorgen we voor rust en rendement, waardoor de klant zich kan richten op waar zij/hij goed in is. Zo ontzorgen wij ondernemers en helpen we hen bij het behalen van hun doelen en ambities.

Het team

Mw S.N. Ellerbeck-van Ommeren

CEO

Dhr J.W. Vis

Administratief medewerker

Dhr R. Mettendaf

Financieel consultant

Mw M. Kisna

Financieel consultant

Wat kun je bij Ellerbeck Financieel Beheer verwachten?

Efficiënt, flexibel en nauwkeurig met een persoonlijke touch

Bij Ellerbeck Financieel Beheer hebben wij brede ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven en zijn wij daardoor in staat om snel te schakelen en effectieve oplossingen te bieden voor diverse financiële vraagstukken.

Wij zijn zelfstandig, onderhoudend en flexibel, waardoor wij overal inzetbaar zijn en kunnen inspringen op verschillende financiële projecten.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en nauwkeurigheid in elk financieel project en zijn daarbij bereid verantwoording en aansprakelijkheid te nemen.

Wij streven naar efficiëntie en optimalisatie van financiële processen en zijn daarbij altijd op zoek naar manieren om processen te automatiseren en te verbeteren. Wij begrijpen dat tijd en kosten belangrijke factoren zijn voor elk bedrijf, en daarom werken wij hard om onze diensten op de meest effectieve en efficiënte manier aan te bieden. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en tools kunnen wij onze processen optimaliseren en de kwaliteit van onze dienstverlening verhogen.

Ons team heeft brede ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven en is daardoor in staat om snel te schakelen en effectieve oplossingen te bieden voor diverse financiële vraagstukken.

Bij Ellerbeck Financieel Beheer zijn wij gericht op klanttevredenheid en succesvolle samenwerkingen. Onze financiële experts zijn altijd bereid om hun kennis te delen en anderen te ondersteunen. Wij streven ernaar om niet alleen aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, maar deze te overtreffen.

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven dragen wij graag bij aan de ontwikkeling van toekomstige professionals in ons vakgebied. Wij geloven in de kracht van praktijkervaring en willen deze dan ook graag delen met de nieuwe generatie.

Door samen te werken met leerlingen en studenten van diverse opleidingen en niveaus, kunnen wij hen de benodigde kennis en vaardigheden bijbrengen en hen helpen om zich te ontwikkelen tot volwaardige professionals. Dit alles gebeurt onder de begeleiding van onze ervaren medewerkers, die hun expertise en passie voor het vak overbrengen op de nieuwe generatie.

Door ons als erkend leerbedrijf in te zetten voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven, dragen wij niet alleen bij aan de ontwikkeling van toekomstige professionals, maar ook aan de groei en innovatie van ons vakgebied. Wij zijn dan ook trots op deze erkenning en zien het als een belangrijke taak om onze kennis en ervaring te delen en over te dragen aan de volgende generatie.

Samen werken aan jouw succes?

Bij Ellerbeck Financieel beheer hebben wij een team van experts met jarenlange ervaring op het gebied van financieel beheer en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te bespreken hoe wij jou van dienst kunnen zijn.

Scroll naar boven